Yangın facia getirdi: 6 kişi öldü

Yerel Olağanüstü Hal Bakanlığı yetkilileri yaptıkları açıklamada durumları ağır olan biri çocuk olmak üzere 8 kişinin de hastaneye kaldırıldığını duyurdu.İtfaiye erleri yangını kontrol altına alırken, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmalar sürüyor.

Yangın facia getirdi: 6 kişi öldü

Yerel Olağanüstü Hal Bakanlığı yetkilileri yaptıkları açıklamada durumları ağır olan biri çocuk olmak üzere 8 kişinin de hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

İtfaiye erleri yangını kontrol altına alırken, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırmalar sürüyor.

Yangınlar konusunda kötü bir karneye sahip olan Rusya’da her yıl ortalama 15 bin kişi çıkan yangınlarda yaşamını yitiriyor. Rusya’nın iki katı nüfusa sahip ABD’de ise yılda ortalama 3 bin 400 kişi yangın nedeni ile ölüyor.

 Geçen hafta da Kazan’da bir barda sigara nedeni ile çıkan yangında dört kişi yaşamını yitirmişti. Aralık 2009’da Rusya’nın Ural kenti Perm’de bir gece kulübünde çıkan yangında ise 150 kişi hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler