Yakıt deposunda yangın!

Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarındaki özel bir şirkete ait yakıt deposunda çıkan yangında ölü sayısının 5'e yükseldiği bildirildi. Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Kurulu Sekreteri Aleksandr Turçinov, yaptığı açıklamada, depoda çıkan yangın söndürme ç

Yakıt deposunda yangın!
Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarındaki özel bir şirkete ait yakıt deposunda çıkan yangında ölü sayısının 5'e yükseldiği bildirildi.
 
Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Kurulu Sekreteri Aleksandr Turçinov, yaptığı açıklamada, depoda çıkan yangın söndürme çalışmalarında son aşamaya gelindiğini kaydederek, pazarte gününden bu yana süren yangında bir kişinin daha hayatını kaybettiğini, böylece ölü sayısının 5'e çıktığını belirtti. 
 
Turçinov, yangının devam ettiği iki tankta patlamalar beklediklerini, bu patlamaların ardından alevlerin tamamen söndürüleceğini ifade etti.
 
Pazartesi akşamı özel bir şirketin deposundaki bir yakıt tankında başlayan yangın depodaki diğer 16 tanka sıçramıştı.
 
Ukrayna makamlarına göre, depoda toplam 14 bin ton petrol ürünü bulunuyordu. Söndürme çalışmalarında çevre şehirlerden de çağrılan 45 itfaiye aracı ile 303 itfaiyeci görev alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya