Yahudi okuluna saldırı!

 Tanıklar, kasklı bir adamın Yahudi okulunun önündeki toplanma noktasında bekleyen öğrencilere ateş açtığını ve daha sonra da bir motosiklete atlayarak olay mahallinden uzaklaştığını belirtti. En az 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda, ölenlerden 2'si

Yahudi okuluna saldırı!

 

Tanıklar, kasklı bir adamın Yahudi okulunun önündeki toplanma noktasında bekleyen öğrencilere ateş açtığını ve daha sonra da bir motosiklete atlayarak olay mahallinden uzaklaştığını belirtti. En az 3 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda, ölenlerden 2'sinin çocuk olduğu bildiriliyor.
 
Saldırganın olay yerinden motosikletle kaçması, geçen hafta motosikletli biri tarafından silahla vurularak öldürülen 3 paraşütçü askeri akıllara getirdi. 15 Mart'ta 3 Fransız askeri Toulouse'un 45 km kuzeyindeki bir ATM'de öldürülmüştü.
 
11 Mart'ta da 30 yaşındaki bir asker yine bir motosiklet sürücüsü tarafından Toulouse'un yerleşim bölgelerinden birinde öldürülmüştü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler