Ve Japonya'dan korkutan haber!

Japonya'da Nükleer güvenlik ajansı, Fukushima Nükleer Santrali'nin 4 numaralı reaktörünün çatısının kırık olduğunu açıkladı. Japonya'daki büyük deprem ve ardından yaşanan tsunami felaketinden sonra, ülkede nükleer sızıntı korkusu yaşanıyor. Fukushima Nükl

Ve Japonya'dan korkutan haber!

Japonya'da Nükleer güvenlik ajansı, Fukushima Nükleer Santrali'nin 4 numaralı reaktörünün çatısının kırık olduğunu açıkladı.

 

Japonya'daki büyük deprem ve ardından yaşanan tsunami felaketinden sonra, ülkede nükleer sızıntı korkusu yaşanıyor. Fukushima Nükleer Enerji Santrali'nde yaşanan patlamalardan sonra nükleer sızıntı korkusu giderek büyürken bir kötü haber de santralin 4 nolu reaktöründen geldi.

 

Reuters'in haberine göre Japonya Nükleer Güvenlik Ajansı, Fukushima Nükleer Santrali'nin 4 numaralı reaktörünün çatısının kırık olduğunu açıkladı. Ayrıca santralde yaşanan patlamalardan sonra iki görevlinin de kayıp olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya