Uçak pilotu kalp krizi geçirdi! Uçak ise...

United Havayolları'nda yaşanan entrerasan olay tarihe geçecek türdendi. California'dan Denver'a gidecek uçağın pilotu kalp krizi geçirince uçaktaki bir hemşire herkesi kurtardı.United Havayolları'nda yaşanan enterasan kurtuluş olayı herkesi şaşkına çevird

Uçak pilotu kalp krizi geçirdi! Uçak ise...

United Havayolları'nda yaşanan entrerasan olay tarihe geçecek türdendi. California'dan Denver'a gidecek uçağın pilotu kalp krizi geçirince uçaktaki bir hemşire herkesi kurtardı.

United Havayolları'nda yaşanan enterasan kurtuluş olayı herkesi şaşkına çevirdi. California'dan Denver yönüne uçacak olan uçağın pilotu inişte kısa süre kala 30.000 ft civarlarında kalp krizi geçirdi.Mürettebatın sağlık ekibi çağrısını yapması üzerine hemen olaya müdahale eden cesur hemşire Linda Alweiss, tıbbı müdahaleye için pilot kabinine koştu.

Kalp krizi geçiren kaptan pilota tıbbi müdahale yapan cesur hemşire tam durumu kontrol altına alırken yardımcı pilottan ikinci korkutucu anons geldi. Yardımcı pilotun uçuş deneyimi olan var mı? sorusu uçakta büyük paniğe yol açtı. Cesur hemşire uçakta yaşanan paniği durdurdu ve yardımcı pilota yardım ederek uçağı sağ salim piste indirdi.

Yaşanan bu korku dolu süre tam 20 dakika sürmüştü.Noel tatili için 16 yaşındaki kızını ziyarete gitmek için uçağa binen cesur hemşire adeta yüzlerce kişinin hayatını kurtardı. Yaşanan gerilim dolu anlar üzerine kendisini kaybetmeyip cesurca uçağı kurtaran cesur hemşire haber kanallarına çıktı.

Noel tatilinde kızını görmek için uçakta bulunduğunu belirten cesur hemşire Linda Alweiss, kaptan pilotun kan pıhtısı atması üzerine kalp krizi geçirdiğini ve kendisine ilk müdahaleyi yapıp yardımcı pilotu ve yolcuları sakinleştirdiğini belirti. Yapması gerekeni yaptığını belirten cesur hemşire görevini layığı ile yapmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler