Uçağı kaçırmaya kalktı!

İranlı milletvekillerinin de bulunduğu uçaktaki güvenlik güçleri saldırganı etkisiz hale getirdi.Fars ajansının haberinde, bu sabah meydana gelen olayda, uçak havalandıktan sonra, aklı dengesi yerinde olmadığı belirtilen bir yolcunun, bomba yerleştirdiğin

Uçağı kaçırmaya kalktı!

İranlı milletvekillerinin de bulunduğu uçaktaki güvenlik güçleri saldırganı etkisiz hale getirdi.

Fars ajansının haberinde, bu sabah meydana gelen olayda, uçak havalandıktan sonra, aklı dengesi yerinde olmadığı belirtilen bir yolcunun, bomba yerleştirdiğini söyleyerek uçağı kaçırma girişiminde bulunduğu ifade edildi.  

Uçakta bulunan İranlı güvenlik görevlilerinin, bunun üzerine derhal müdahalede bulunarak korsanı etkisiz hale getirdikleri bildirildi.

Uçağın bağlı olduğu havayolu şirketinin adını belirtmeyen ajans, araştırma sonucunda uçakta bomba bulunmadığının anlaşıldığını, uçağın güvenli bir şekilde Şam'a indiğini açıkladı.

Devlet radyosu, uçakta Şam'daki bir konferansa giden İranlı milletvekililerinin de bulunduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya