Üç dakikada altız doğurdu!

Brookwood Tıp Mezkezi adlı hastanede tam 50 doktor ve hemşirenin gözetiminde geçen doğumda bebekler, annelerinin karnından ameliyatla alındı. Doğan her çocuk için, doktorlar ve hemşirelerden oluşan altı ayrı grup bulunduruldu. Oldukça sağlıklı oldukları i

Üç dakikada altız doğurdu!

Brookwood Tıp Mezkezi adlı hastanede tam 50 doktor ve hemşirenin gözetiminde geçen doğumda bebekler, annelerinin karnından ameliyatla alındı. Doğan her çocuk için, doktorlar ve hemşirelerden oluşan altı ayrı grup bulunduruldu. Oldukça sağlıklı oldukları ifade edilen çocukların babası Mitchell Carroll kendini, dünyanın en mutlu insanı olarak tanımladı. Çiftin üç çocuğunun daha olduğu ve bu doğumla birlikte 11 kişilik bir aile haline geldikleri belirtildi. Yaklaşık iki hafta önce de Pennsylvania eyaletinde Stancey Carey adlı bir kadın altız doğurmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler