Tyson’a ölüm tehdidi

 ABD’de, ünlü eski boksör ve yeni stand-up komedyeni Mike Tyson, internet sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden gelen tehditler nedeniyle New York polisine başvurdu. Twitter’a mahkeme emri İki hafta önce Colorado’nun Aurora kentinde, “Batman-Kara Şöval

Tyson’a ölüm tehdidi

 

ABD’de, ünlü eski boksör ve yeni stand-up komedyeni Mike Tyson, internet sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden gelen tehditler nedeniyle New York polisine başvurdu.

 

Twitter’a mahkeme emri

 

İki hafta önce Colorado’nun Aurora kentinde, “Batman-Kara Şövalye Yükseliyor” filminin galasında 12 kişinin öldüğü silahlı saldırının hatırlatıldığı tehdit mesajlarında, Tyson’ın New York’ta başlayacağı şovun da aynı şekilde basılacağı iddia ediliyor. Aynı anonim hesaptan gönderilen mesajların ilkinde, “Bu b.ktan bir şaka değil, insanlar Aurora’daki gibi ölecek” denirken, birkaç gün sonra gönderilen ikincisinde “Şimdi Florida’da ayin yapıyorum, ama söz veriyorum (baskını) yapacağım, şimdi vurulacaklar listesi hazırlıyorum” deniyor. New York Polisi, hesabın sahibini öğrenmek için Twitter’a başvurdu, ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine mahkeme emri çıkaran polis şimdi tehditçinin peşine düştü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya