Türklere bölücülük suçlaması

Türk ve Azeri bayraklı taraftarlara bölücülük suçlamasıFotoğraflarda, Türk ve Azeri bayrakları daire içine alınarak gösteriliyor İran'da hükümet yanlısı internet siteleri, bir futbol maçında Türk ve Azerbaycan bayraklı tişörtler giyen ve Azeri bayrakları

Türklere bölücülük suçlaması

Türk ve Azeri bayraklı taraftarlara bölücülük suçlaması

Fotoğraflarda, Türk ve Azeri bayrakları daire içine alınarak gösteriliyor İran'da hükümet yanlısı internet siteleri, bir futbol maçında Türk ve Azerbaycan bayraklı tişörtler giyen ve Azeri bayrakları taşıyan Azeri kökenli taraftarları bölücülükle suçladı.

 İran'da Azeri kökenli nüfusun yoğun olduğu Tebriz kentinin takımı Tractorsazi ve Şiraz kentinin takımları Fecr-i Sepasi arasında oynanan karşılaşma sırasında çekilen fotoğraflarda bazı taraftarların Türk bayraklı tişörtler giydiği, bazılarının da Azerbaycan bayrakları taşıdıkları görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler