Türkiye'de olup bitenleri takip ediyoruz

Türkiye'de son günlerde yaşanan rüşvet ve yolsuzluk suçlamaları, Avrupalı politikacılar tarafından da yakından takip ediliyor.Alman Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Bild am Sonntag gazetesine yaptığı açıklamada, "Ortadoğu sürekli krizler ve çatış

Türkiye'de olup bitenleri takip ediyoruz

Türkiye'de son günlerde yaşanan rüşvet ve yolsuzluk suçlamaları, Avrupalı politikacılar tarafından da yakından takip ediliyor.

Alman Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Bild am Sonntag gazetesine yaptığı açıklamada, "Ortadoğu sürekli krizler ve çatışmalarla anılır. Bu ülkeler Avrupa'dan ilham alarak demokrasilerini güçlendirmeliler. Türkiye'deki yolsuzluk iddiaları ve olup bitenleri yakından takip ediyoruz. Bu olaylar ve olaylara bağlı gelişmeler tarafsız ve şeffaf bir şekilde incelenip bir sonuca ulaştırılmalı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya