‘Türkiye, KKTC’ye maaş yardımı yapmayacak’

 Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Akça, KKTC’ye yapılan yardımlarda köklü bir reforma gidileceğini açıkladı. Buna göre yardımlar sadece altyapı ve özel sektörün kalkındırılma-sına gidecek. Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, “KKTC’ye ekonom

‘Türkiye, KKTC’ye maaş yardımı yapmayacak’

 

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Akça, KKTC’ye yapılan yardımlarda köklü bir reforma gidileceğini açıkladı. Buna göre yardımlar sadece altyapı ve özel sektörün kalkındırılma-sına gidecek.
 
Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, “KKTC’ye ekonomik yardımların devam edeceğini, ancak bundan sonra maaş yardımı yapılmayacağını” açıkladı. Kuzey Kıbrıs’a yapılan yardımların kullanım alanlarında köklü değişiklikler olacağını kaydeden Akça, “Yardımlar sadece altyapı, özel sektörün kalkındırılması gibi alanlara yapılacak” dedi. Akça’nın açıklamalarını değerlendiren KKTC Maliye Bakanı Ersin Tatar, “Bazı cömertçe dağıtılan paralar konusunu düzeltmemiz lazım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya