Türkiye diğer ülkelere örnek oldu!

Libyalıların tahliye işlemi operasyonunu baştan sona izleyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile İçişleri Bakanı Osman Güneş, Libya'daki heyetin başkanı Şeyh Mahmut Bin Guzzi ile birlikte basına açıklamalarda bulundu. İnsani yardımın çok önemli olduğunu belirte

Türkiye diğer ülkelere örnek oldu!

Libyalıların tahliye işlemi operasyonunu baştan sona izleyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile İçişleri Bakanı Osman Güneş, Libya'daki heyetin başkanı Şeyh Mahmut Bin Guzzi ile birlikte basına açıklamalarda bulundu.

 

İnsani yardımın çok önemli olduğunu belirten İçişleri Bakanı Osman Güneş, Türkiye'nin bu tür yardımlara devam edeceğini söyledi. Basın çalışanları sayesinde de dünya kamuoyunun operasyonu yakından izleme imkanına sahip olduğunu belirten Güneş, "Türkiye'nin hassasiyeti, diğer ülkelere de inşallah örnek olur" dedi.

 

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise, "Temeli hasta nakli olan bir operasyon. Bu operasyonda tüm kurumlarımızın inanılmaz bir başarısı var. Türkiye'nin bu olayda aldığı rol önemli. İnsani yardımı üstlendik. Tüm çalışanlarımız, büyük fedakarlık gösterdiler, severek, gönüllü olarak yaptılar. Asil millete yakışan bir şekilde vazifelerini yerine getirdiler" dedi. Açıklama yapan bakanlar basın mensuplarıyla birlikte toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya