Trabzonspor Burak'tan ne kazancak?

Galatasaray, Lazio'nun inadına karşı direndi. İtalyan Kulübü günlerdir süren pazarlıkta Burak Yılmaz'ın bonservisi için teklifini 15 milyon euro'ya kadar çıkardı. Ancak Lazio'nun bu süper teklifi de Galatasaray'dan sıcak karşılık bulmadı.Bir yıl önce Trab

Trabzonspor Burak'tan ne kazancak?

Galatasaray, Lazio'nun inadına karşı direndi. İtalyan Kulübü günlerdir süren pazarlıkta Burak Yılmaz'ın bonservisi için teklifini 15 milyon euro'ya kadar çıkardı. Ancak Lazio'nun bu süper teklifi de Galatasaray'dan sıcak karşılık bulmadı.

Bir yıl önce Trabzonspor'dan 5 milyon euroya transfer edilen Burak Yılmaz için Lazio'nun teklifi aslında cazip duruyordu. Ancak 15 milyon euronun yüzde 25'i olan 3 milyon 750 bin euronun bonus olarak Trabzonspor'a verilecek olması ve aynı zamanda 6+0+4 kuralanın ardından sarı kırmızılı ekibin yerli rotasyonda sıkıntı yaşaması, bu cazip teklifi geçersiz kıldı.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal geçen sezonun gol kralı olan Burak Yılmaz'ın 15 milyon euroya da satılmayacağını Lazio kulübüne kesin bir dille ifade etti ve bu gelişme üzerine de Lazio geri adım attı. Başkan Ünal Aysal, Burak Yılmaz'ın menaceri ile yaptığı görüşmede de golcü oyuncunun performansından memnun olduğunu ve teknik direktör Fatih Terim'in de Burak Yılmazın satışına onay vermediğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya