Televizyoncunun çirkin önerisi

 “Hıristiyan televizyon programı” olarak nitelendirilen “The 700 Club” adlı programda bir izleyiciye tavsiye veren Robertson, karısına söz geçiremediğinden yakınan izleyiciye “Sana tavsiyem, Müslüman olman ve karını dövmen” tavsiyesinde bulundu. Pazartesi

Televizyoncunun çirkin önerisi

 

“Hıristiyan televizyon programı” olarak nitelendirilen “The 700 Club” adlı programda bir izleyiciye tavsiye veren Robertson, karısına söz geçiremediğinden yakınan izleyiciye “Sana tavsiyem, Müslüman olman ve karını dövmen” tavsiyesinde bulundu.

 

Pazartesi günü yayınlanan televizyon programında, Michael adlı bir izleyici karısıyla ilgili sorunlarını dile getirdi. “Evin reisi olmama karşın bana hiç saygı duymuyor, sorunlarımızı tartışamıyoruz ve arada sırada beni dövmek istermiş gibi ellerini esnetiyor” diyen izleyiciye, Robertson “Sen de Müslüman olup karını dövmeyi deneyebilirsin. Bu adamın karısına karşı sağlam durması gerekiyor. Kadının yaptıkları yanına kalmamalı. Günümüzde kadınları dövmeye göz yumulamaz, ancak bu adamın durumunda bir şeyler yapılmalı” şeklinde tavsiyede bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya