Tarlaya inen uçak çiftçiyi ezdi!

Olay, Krasnadar bölgesinin kuzeyindeki bir çiftlikte meydana geldi. Rutin uçuş gerçekleştiren tarım uçağı, işini bitirdikten sonra araziye yakıt ve gübre ikmali için inmek istedi. Ancak tarlada çiftçilik çalışanlarından biri uyuyordu. Pilot, işçiyi fark e

Tarlaya inen uçak çiftçiyi ezdi!

Olay, Krasnadar bölgesinin kuzeyindeki bir çiftlikte meydana geldi. Rutin uçuş gerçekleştiren tarım uçağı, işini bitirdikten sonra araziye yakıt ve gübre ikmali için inmek istedi. Ancak tarlada çiftçilik çalışanlarından biri uyuyordu. Pilot, işçiyi fark etmedi ve üzerinden geçti. İşçi, olay olay yerinde hayatını kaybetti.

Çiftçinin uçağın gürültüsünden uyanmamasını sarhoş olma ihtimaline bağlayan yetkililer, pilotun kurallara uygun iniş yapıp yapmadığı ile ilgili inceleme başlattı. Görgü tanıkları çiftçinin uçağın gürültüsüne rağmen olay yerinden kaçmadığına dikkat çekti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan savcılık, pilotun kuralları ihlal etmediğini, çiftçinin ise sarhoş olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya