Tanker bir anda patladı!

Japonya’nın kuzeydoğusundaki Himeji Limanı yakınlarında demirli bir tankerde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında alevler 100 metre yüksekliğe çıkarken yangın helikopterden böyle görüntülendi. GEMİ DEMİRLİYKEN

Tanker bir anda patladı!
Japonya’nın kuzeydoğusundaki Himeji Limanı yakınlarında demirli bir tankerde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangında alevler 100 metre yüksekliğe çıkarken yangın helikopterden böyle görüntülendi.
 
GEMİ DEMİRLİYKEN PATLAMA MEYDANA GELDİ
 
Liman yetkililerinin açıklamasına göre bin tonluk Shoko-Maru adlı gemi liman açıklarında demirliyken patlama meydana geldi. Japon medyası patlama sırasında personelin gemi gövdesinde boya çalışması yaptığını ve patlamaya çalışma sırasında çıkan kıvılcımların yol açtığını öne sürdü.
 
4'Ü AĞIR, 7 YARALI; KAPTAN KAYIP
 
Patlama sırasında dördü ağır olmak üzere yedi kişi yaralanırken, gemi kaptanının kayıp olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler