Tam 100 çocukla birlikte oldu

Florida eyaletinde yaşayan kadın polis liseli çocukları partilerde ağına düşürüp onlarla cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor. Bir çocuktan da hamile kaldığı anlaşılan 32 yaşındaki Alysia Flynn'in özellikle liseli çocukları seçtiği belirtildi.Flynn'in Vier

Tam 100 çocukla birlikte oldu

Florida eyaletinde yaşayan kadın polis liseli çocukları partilerde ağına düşürüp onlarla cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor. Bir çocuktan da hamile kaldığı anlaşılan 32 yaşındaki Alysia Flynn'in özellikle liseli çocukları seçtiği belirtildi.

Flynn'in Viera Lisesi'nin futbol takımı oyuncularına içkili parti düzenlediği ve onlarla o şekilde ilişkiye geçtiği öne sürüldü.

Polis bazı çocukların aileleriyle ilişkiye geçerek onların cep telefonunu incelemek için el koydu. Kadın polisin cep telefonunda ise çocukların çıplak fotoğrafları olduğu belirtildi.

Eski polise yaşı küçük çocuklarla cinsel ilişkiye geçmek suçundan dava açıldı

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya