Suriye'den şok iddia!

Suriye devlet televizyonu, Beşar Esad'a bağlı ordu güçlerinin Şam'ın Cobar mahallesinde isyancıların kullandığı bir tünelde kimyasal silah bulduğunu bildirdi. Kanalın haberinde askerlerin bir kısmının boğulma tehlikesi geçirdiği de ifade edildi.Suriye dev

Suriye'den şok iddia!

Suriye devlet televizyonu, Beşar Esad'a bağlı ordu güçlerinin Şam'ın Cobar mahallesinde isyancıların kullandığı bir tünelde kimyasal silah bulduğunu bildirdi. Kanalın haberinde askerlerin bir kısmının boğulma tehlikesi geçirdiği de ifade edildi.

Suriye devlet televizyonuna konuşan bir "haber kaynağı" askerlerin "teröristlerin tünellerine girdiğini ve kimyasalları gördüğünü" belirtti.

Haberde, "Bazı durumlarda askerler Cobar'a girerken boğulmaya başladı. Ambulanslar boğulmakta olan insanları kurtarmaya geldi" denildi.

Reuters'ın aktardığına göre kaynak askerlerin bu keşfi yaptıkları sırada isyancıların barındığına inanılan mahalleye baskın yapmak üzere olduklarını belirtti.

ABD DONANMASI HAREKETE GEÇTİ

Öte yandan ABD'nin Akdeniz'deki savaş gemilerinin yeniden konumlandırıldığının ve Başkan Barack Obama'nın bugün içinde ulusal güvenlik ekibiyle bir araya gelerek nükleer silah iddialarını görüşeceğinin bildirilmesinin ardından İran'dan sert bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada ABD Suriye'ye askeri müdahale konusunda "uyarıldı".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya