Suriye'den Erdoğan'ın Sözlerine Cevap

AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan Suriye'de yaşanan olaylara değinerek "Çocukların feryadı arşı inletirken, biz susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Ey Beşşar Esad, vallahi bunun hesabını vereceksin. Allah izin verirse b

Suriye'den Erdoğan'ın Sözlerine Cevap

AK Parti Kızılcahamam Kampı'nda yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan Suriye'de yaşanan olaylara değinerek "Çocukların feryadı arşı inletirken, biz susan dilsiz şeytanlardan olmayacağız. Ey Beşşar Esad, vallahi bunun hesabını vereceksin. Allah izin verirse bu caninin bu katilin dünyada hesaba çekildiğini görecek ve bundan dolayı da hamd edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

SURİYE'DEN YANIT GELDİ

Başbakan Erdoğan'ın bu sözlerine Suriye'den cevap gecikmedi. Suriye Enformasyon Bakanlığı'ndan bir kaynak Başbakan Erdoğan'ın sözlerinin Şehitler Günü kutlamalarına denk geldiğini ve bu açıklamaların tüm insani ahlaki ve dini değerleri ihlal teşkil ettiğini ifade etti.

AK PARTİ HÜKÜMETİ İSRAİL İLE ORTAK

Suriye'nin resmi ajansı SANA'nın aktardığına göre Suriye hükümeti, Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarının "Türkiye'deki AK Parti hükümetinin İsrail ile ortaklığını kanıtladığını" da savundu. Haber şöyle devam etti: "Erdoğan'ın cesaretinin büyükelçisinin siyonist varlık İsrail'de aşağılandığı ve İsrail'in Marmara Gemisine saldırdığı zaman net bir şekilde görüldüğünü belirten kaynak; Erdoğan'ın cesaretinin Suriye'deki tekfirci terör gruplarına kimyasal silahlar gönderdiği zaman görüldüğünü belirtti.

TÜRK HALKI HESAP SORMALI

Kaynak; Erdoğan'ın cesaretinin aynı zamanda Suriye'de masum insanları vahşice katleden, altyapı ve hizmet kurumlarının yanı sıra ibadet yerleri, üniversiteleri sabote eden, halkın mallarını ve fabrikaları yağmalayan terör gruplarına bombalı araçlar göndermesiyle, onları eğitip sponsorluk yapmasıyla görüldüğünün altını çizdi. SANA'ya konuşan kaynak, Türkiye'deki AK Parti hükümetinin devlete ağır bir yük taşıttığını da ifade ederek, "Türk halkının Erdoğan ve çetesinden hesap sorması gerektiğini" söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya