Suriye'deki olaylarda 59 kişi öldü

 Londra merkezli örgüt, Hama'da 17, İdlib, Şam'ın banliyöleri, Humus, Deyr Ez Zor kentinde 8'er, Dera'da 4, Lazkiye'de 3, Haseke'de 2 ve Halep'te bir kişi olmak üzere güvenlik güçlerince açılan ateşte ölenlerin sayısının 59'a çıktığını belirtti.  Humus'un

Suriye'deki olaylarda 59 kişi öldü

 

Londra merkezli örgüt, Hama'da 17, İdlib, Şam'ın banliyöleri, Humus, Deyr Ez Zor kentinde 8'er, Dera'da 4, Lazkiye'de 3, Haseke'de 2 ve Halep'te bir kişi olmak üzere güvenlik güçlerince açılan ateşte ölenlerin sayısının 59'a çıktığını belirtti. 

 

Humus'un birçok semtine ağır silahlarla ateş açılması sonucu ölü ve yaralıların olduğunu ve çok sayıda evin büyük hasar gördüğünü vurgulayan Suriye Genel Devrim Konseyi ise Şam'ın Kadem bölgesinde meydana gelen patlamaların ardından bölgeye ambulansların sevk edildiğini aktardı. 

 

Dera'nın Kufr Şems beldesindeki operasyonlarda ölü ve çok sayıda yaralının bulunduğunu dile getiren Konsey, birçok kentte operasyonların yoğun  şekilde devam ettiğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler