Suriye'de kameramandan haber yok

Lübnan'da yayın yapan Sky NEWS Arapça Televizyonu'nun  Suriye'de görevli kameramanı Semir Kessab ve çalışma arkadaşlarından 2 gündür haber alınamıyor.Ailesinden yapılan açıklamada, Kessab'dan en son geçen Pazartesi günü haber alındığı belirtilerek, onun v

Suriye'de kameramandan haber yok

Lübnan'da yayın yapan Sky NEWS Arapça Televizyonu'nun  Suriye'de görevli kameramanı Semir Kessab ve çalışma arkadaşlarından 2 gündür haber alınamıyor.

Ailesinden yapılan açıklamada, Kessab'dan en son geçen Pazartesi günü haber alındığı belirtilerek, onun ve çalışma arkadaşlarının bulunması için yetkililerden harekete geçmeleri istendi.

Sky NEWS Televizyonu ise Kessab ile Moritanyalı muhabir İshak Muhtar ve Suriyeli şöforden oluşan ekiple Halep'teki olayları aktarmaya çalıştıkları esnada bağlantının kesildiğini açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya