Suriye’da bombalar susmuyor

Suriye’nin başkenti Şam’da hacıları taşıyan Lübnan plakalı otobüse yerleştirilen bombanın patlaması sonucu en az 6 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.Lübnan’dan Şam’a düzenlenen gezi kapsamında hacıları taşıyan bir araçta patlama meydana geldi. Saldırıda en

Suriye’da bombalar susmuyor

Suriye’nin başkenti Şam’da hacıları taşıyan Lübnan plakalı otobüse yerleştirilen bombanın patlaması sonucu en az 6 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Lübnan’dan Şam’a düzenlenen gezi kapsamında hacıları taşıyan bir araçta patlama meydana geldi. Saldırıda en az 6 kişi hayatını kaybederken, 20 kişi de yaralandı. El Kaide bağlantılı El Nusra Cephesi’nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile üstlendiği patlamayı gerçekleştiren intihar eylemcisinin örgüt üyelerinden Suudi Ebu el-Ezz el-Ansari olduğu bildirildi. Patlamanın ardından olay yerinde yapılan incelemelerde bulunan bir diğer patlayıcı bomba imha uzmanları tarafından etkisiz hale getirildi. İkinci bombanın yaklaşık 5 kilogram ağırlığında olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya