Suriye sınırında harketlilik !

Suriye’deki olaylardan kaygı duyan Türkiye, bu ülke ile olan sınırına füze bataryaları, hareketli askeri gereçler ile ordu birlikleri yığdı. Bir süre önce Azaz şehrinin Suriye hükümet birlikleri tarafından ele geçirilmesinin ardından Ankara Suriye ile sın

Suriye sınırında harketlilik !

Suriye’deki olaylardan kaygı duyan Türkiye, bu ülke ile olan sınırına füze bataryaları, hareketli askeri gereçler ile ordu birlikleri yığdı. Bir süre önce Azaz şehrinin Suriye hükümet birlikleri tarafından ele geçirilmesinin ardından Ankara Suriye ile sınırını kapatmıştı. Bunun yanında birkaç yüz kişiden oluşan radikal grup, kendini El Kaide’nin temsilcisi ilan eden Zafer Cephesi isimli örgüte katıldığını ilan etti. Vesti 24 kanalının bildirdiğine göre internette yayınladığı videoda grup üyeleri El-Kaide bayrakları sallıyorlar.

Ankara’da polise karşı düzenlenen saldırılardan sonra Türkiye’nin güvenlik kaygıları arttı. Saldırının ardından düzenlenen operasyonlarda teröristlerden biri öldürüldü diğeri ise tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler