Suriye Devlet Televizyonunda Türkçe Haber

İç savaşın sürdüğü Suriye'de devlete ait televizyon kanalından aralarında Türkçe'nin de bulunduğu 6 dilde haber bülteni yayınlanmaya, ülkedeki gelişmeler ekrana getirilmeye başlandı.Uydu aracılığı ile Arapça yayın yapan devlet kanalı her gün 10 dakikalık

Suriye Devlet Televizyonunda Türkçe Haber

İç savaşın sürdüğü Suriye'de devlete ait televizyon kanalından aralarında Türkçe'nin de bulunduğu 6 dilde haber bülteni yayınlanmaya, ülkedeki gelişmeler ekrana getirilmeye başlandı.

Uydu aracılığı ile Arapça yayın yapan devlet kanalı her gün 10 dakikalık Türkçe haber bülteni ve 'Basında bugün' bölümlerini yayınlamaya başladı.
 
Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed'in yanı sıra ülkede yöneticilerinin temas ve açıklamalarının yanı sıra ülkedeki gelişmeler görüntülü yayınlanıyor.
 
Türkçe'nin yanı sıra Rusça, İngilizce, İbranice, Fransızca ve İspanyolca dillerinde haber bültenleri yayınlanırken, Şam yönetiminin Suriye ile ilgili haberlere ilk ağızdan bölgedeki ülkelere iletmenin hedeflendiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya