Su faturası 16000 TL olsa ne olur

 ABD’nin Georgia eyaletindeki Atlanta şehrinde yaşayan Blayne Beachem birkaç aylık birikmiş su faturasını gördüğünde gözlerine inanamadı.  9000 dolar  (yaklaşık 16200 TL) tutarındaki faturayı ödememek için her türlü yola başvuran Beachem sorunu ispat edem

Su faturası 16000 TL olsa ne olur

 

ABD’nin Georgia eyaletindeki Atlanta şehrinde yaşayan Blayne Beachem birkaç aylık birikmiş su faturasını gördüğünde gözlerine inanamadı. 

 

9000 dolar  (yaklaşık 16200 TL) tutarındaki faturayı ödememek için her türlü yola başvuran Beachem sorunu ispat edemezse parayı ödemek zorunda. 

 

Daily Finance internet sitesinde yer alan habere göre Beacham yetkililerin kendisine evindeki su sayacının doğru çalıştığını söylediğini belirtti

 

“Üç yıl boyunca eve gelen faturaların hepsini toplasanız bile bu kadar etmez. Yetkililerden yeni bir su sayacı istedim ama evdekinin çalıştığını ve normal olduğunu söylediler. 

 

Bir süre önce sayacı kontrol eden tamirci bana ben bu eve taşınmadan önce borularda sızıntı olduğunu ama tamir edildiğini söylemişti. 

 

Benim böyle bir şeyi kanıtlamam mümkün değil çünkü eve taşındığımda herhangi bir sızıntı sorunu yoktu.”

 

Beacham yetkililerin eve su kullanımını saat saat ölçen bir sayaç yerleştirdiğini fakat bu ölçümün çok uzun süreceğini dolayısıyla parayı ödemek durumunda kalacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya