Son 24 saatte 30 kişi öldü

Suriye'de Beşşar Esad rejimine karşı ayaklanan eylemcilerle Esad destekçileri arasında yaşanan gerginlikte, son 24 saat içerisinde 30 kişinin öldüğünü bildirildi. Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemcisi adlı kuruluş, Homs şehrinde hafta sonunda 3

Son 24 saatte 30 kişi öldü

Suriye'de Beşşar Esad rejimine karşı ayaklanan eylemcilerle Esad destekçileri arasında yaşanan gerginlikte, son 24 saat içerisinde 30 kişinin öldüğünü bildirildi. Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemcisi adlı kuruluş, Homs şehrinde hafta sonunda 3 rejim taraftarının cesedinin bulunmasının ardından öldürme olaylarının yaşandığı belirtildi.Kuruluş ve Homs şehrindeki bir eylemci ölü sayısını 30 olarak verirken, ölenlerin isimlerinin de belirli olduğunu aktardı. Aynı kentteki bir başka eylemci ise ölü sayısının daha az olabileceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler