Sokak köpekleri sınır dışı ediliyor!

Kuveyt'in ülkedeki başıboş köpekleri toplayarak, sağlık kontrolleri ve tedavilerinin ardından yurt dışına göndermeyi hedeflediği bildirildi.  Kuveyt Televizyonu'nun haberine göre, Tarım ve Balıkçılık İdaresi Başkanı Şakir Avad, yerleşim birimlerinde bulun

Sokak köpekleri sınır dışı ediliyor!
Kuveyt'in ülkedeki başıboş köpekleri toplayarak, sağlık kontrolleri ve tedavilerinin ardından yurt dışına göndermeyi hedeflediği bildirildi. 
 
Kuveyt Televizyonu'nun haberine göre, Tarım ve Balıkçılık İdaresi Başkanı Şakir Avad, yerleşim birimlerinde bulunan sokak köpeklerinin yakalanıp, hasta olanların tedavi edilmesi ve daha sonra yurt dışına gönderilmesi için bir şirketle anlaşma imzalamayı planladıklarını belirtti.
 
Bu konudaki çalışmaların tamamen hükümet denetiminde olacağını ve köpeklerin sadece isteyen ülkelere gönderileceğini vurgulayan Avad, şunları kaydetti: "Göndermeden önce sokak köpeklerinin tüm rehabilitasyon ve tedavi işlemleri Kuveyt'te yapılacak. Köpeklerin yurt dışına gönderilmesi konusunda uluslararası hayvan haklarına aykırı bir durum olmayacak. Sokak köpekleriyle ilgili bu projenin gerçekleşmesi için bir şirketle anlaşmayı planlıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler