Silahla fantezi yapmak istedi ve...

Amerika'nın Florida eyaletinin Tampa şehrinde bir otelde, Christina Meagher (18) cinsel ilişki sırasında fantezi olsun diye partneri Tyrone Fields'dan (21) tabancasını kafasına dayamasını istedi. Bu fantezi genç kızı hayatından etti.   Tyrone, polise verd

Silahla fantezi yapmak istedi ve...
Amerika'nın Florida eyaletinin Tampa şehrinde bir otelde, Christina Meagher (18) cinsel ilişki sırasında fantezi olsun diye partneri Tyrone Fields'dan (21) tabancasını kafasına dayamasını istedi. Bu fantezi genç kızı hayatından etti.
 
Tyrone, polise verdiği ifadede 9 mm tabancasından şarjörü çıkardığını ama namluda bulunan kurşunu unuttuğunu, tetiğe bastığında kız arkadaşının kafasına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığıldığını söyledi.
 
Hemen 911'i aradığını ve yaşadıkları kazayı telefonda onlara da anlattığını açıkladı. Tyrone ayrıca Christina ile oteldeki randevularından birkaç gün önce tanıştığını, otel odasını da 6 kasımda kiraladığını ifade etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya