Seri katil alarmı! 5 ayda 4 kişi öldü

 Cinayetlerde aynı silahın kullanıldığı belirlenirken, cinayetleri bir seri katilin işlediği üzerinde duruluyor. Paris polisi, geçen Kasım ayından bu yana kentteki 100 kilometrelik alanda işlenen 4 cinayette de 7,65 mm bir silahın kullanıldığını belirleyi

Seri katil alarmı! 5 ayda 4 kişi öldü

 

Cinayetlerde aynı silahın kullanıldığı belirlenirken, cinayetleri bir seri katilin işlediği üzerinde duruluyor.

 

Paris polisi, geçen Kasım ayından bu yana kentteki 100 kilometrelik alanda işlenen 4 cinayette de 7,65 mm bir silahın kullanıldığını belirleyince, olayların birbirleri ile bağlantısını soruşturmaya başladı. Görgü tanıkları, kimliği belirlenemeyen kişinin Suzuki GSXR 750 model marka beyaz-mavi bir motosiklet kullandığını ve hızla olay yerinden uzaklaştığını bildirdi.

 

Bir seri katilin olabileceği şüphesinin artması üzerine Paris genelinde ek olarak yüzlerce polis görevlendirildi. Fransa İçişleri Bakanı Claude Gueant, Europe 1 Radyosu'na verdiği demeçte, "Cinayet serisini tüm imkânlarımızla soruşturmaya başladık ve tüm güvenlik güçlerimizi devreye geçirdik" dedi. Paris'te 150 polis cinayetlerin işlendiği 100 kilometrekarelik alanda katili yakalamaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya