Şehrin ortasına savaş uçağı düştü

 Yemen'in başkenti Sana'nın merkezinde bulunan bir binanın üzerine askeri uçak düşmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, bugün öğlen saatlerinde Sana'nın merkezinde bulunan 6 katlı bir binanın üzerine Rus yapımı SU-22 tipi uçağın dü

Şehrin ortasına savaş uçağı düştü

 

Yemen'in başkenti Sana'nın merkezinde bulunan bir binanın üzerine askeri uçak düşmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti.
 
Edinilen bilgiye göre, bugün öğlen saatlerinde Sana'nın merkezinde bulunan 6 katlı bir binanın üzerine Rus yapımı SU-22 tipi uçağın düşmesi üzerine 12 kişi hayatını kaybetti.
 
Uçağın düşmesi ile oluşan patlamanın şiddetiyle olay sırasında bölgeden geçen bir aracın alev alması sonucu araç sürücüsü yanarak can verdi.
 
Öte yandan uçağın pilotunun sağlık durumu ile ilgili  yerel medya ve uluslararası ajansların geçtiği haberler arasındaki tutarsızlıklar spekülasyonlara sebep oldu.
 
Savunma Bakanlığı pilotun kimliğini Muhammed Şakir olarak açıklarken, yerel kaynaklar pilotun kazada hayatını kaybettiğini ancak uluslararası haber ajansları pilotun çarpmadan önce acil atlayışı kullanarak kurtulduğunu iddia ediyor.
 
Yetkililer haberlerdeki bu tutarsızlık karşısında açıklama yapmazken pilot Şakir'in durumu henüz netlik kazanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya