Savaş kararını nasıl verdi?

 Rus haber ajansı Ria Novosti’de yer alan habere göre Güney Osetya’da gazetecilere açıklamada bulunan Medvedev, "Ben, Gürcistan ordusunun harekete geçmesinden 2,5 saat sonra kararımı verdim. Önce değil. Çünkü Rusya Silahlı Kuvvetlerinin yabancı topraklard

Savaş kararını nasıl verdi?

 

Rus haber ajansı Ria Novosti’de yer alan habere göre Güney Osetya’da gazetecilere açıklamada bulunan Medvedev, "Ben, Gürcistan ordusunun harekete geçmesinden 2,5 saat sonra kararımı verdim. Önce değil. Çünkü Rusya Silahlı Kuvvetlerinin yabancı topraklarda gerçekleştireceği bir hamleydi ve erken olsa yanlış olurdu. Daha geçte olamazdı" dedi.

 

Medvedev, ayrıca 8 Ağustos sabahı meydana gelen füze saldırısı ile ilgili’ olarak da sabah saat 04’te karar verdiğini sözlerine ekledi. Medvedev ayrıca bunun aksini iddia edenlerin bunu ya kasıtlı olarak söylediklerini ya da doğruyu bilmediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler