Satış rekorları kırıyor

 Fransa'da Cumhurbaşkanı François Hollande'ın yedi ay önce olaylı bir şekilde ayrıldığı hayat arkadaşı gazeteci Valerie Trierweiler tarafından kaleme alınan kitap, satış rekorları kırıyor. Daha yayınlanmadan kamuoyunda büyük tartışma yaratan kitap, en çok

Satış rekorları kırıyor
 Fransa'da Cumhurbaşkanı François Hollande'ın yedi ay önce olaylı bir şekilde ayrıldığı hayat arkadaşı gazeteci Valerie Trierweiler tarafından kaleme alınan kitap, satış rekorları kırıyor.
 
Daha yayınlanmadan kamuoyunda büyük tartışma yaratan kitap, en çok satan kitaplar listesinde ilk sırada yer alıyor.
 
Ülkenin en önemli kitapevi zinciri Fnac, dün çıkan kitabın satışının öğle saatlerinde 15 bine ulaştığını duyurdu.
 
Dünyaca ünlü kitap dağıtım şirketi Amazon'un Fransa şubesi ise kitabın, internet üzerinden en çok talep edilen kitaplar listesine ilk sırada yer aldığını bildirdi.
 
49 yaşındaki Trierweiler, kitabında, Hollande için olumsuz bir tablo çizerken, Cumhurbaşkanını duygusuz olarak tanımlıyor.
 
"Merci pour ce moment" (O an için teşekkür ederim) adını taşıyan kitapta, Hollande, soğuk ve yeteri kadar güler yüzlü olmamakla suçlanırken, eski sevgilisini siyasetten uzak tutmaya çalıştığı için eleştiriliyor.
 
Valerie Trierweiler, kitabında, Hollande'ın ünlü oldukça kendisinden giderek uzaklaştığı siteminde bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler