Sandy Kasırgası Amerika'yı vurdu 96 ölü

Yetkililer, kasırgada 40'ı New York'ta olmak üzere 96 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.Kasırgadan en fazla etkilenen yerlerden biri olan New York'ta yaklaşık bir milyon kişiye hala elektrik verilemiyor. Kentte metro sisteminin önemli bölümüyse yeniden

Sandy Kasırgası Amerika'yı vurdu 96 ölü

Yetkililer, kasırgada 40'ı New York'ta olmak üzere 96 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

Kasırgadan en fazla etkilenen yerlerden biri olan New York'ta yaklaşık bir milyon kişiye hala elektrik verilemiyor. Kentte metro sisteminin önemli bölümüyse yeniden hizmete girdi.

New York'un komşusu New Jersey'nin 12 ilçesinde benzin karneyle veriliyor.

New York Valisi Andrew Cuomo, benzin sıkıntısını hafifletmek için yardımın yolda olduğunu ifade ederek, 8 milyon galon benzin dağıtıldığını, 28 milyon galonun da birkaç gün içinde dağıtılacağını kaydetti.

Öte yandan, yetkililer ayrıca kasırgadan etkilenen eyaletlerde salı günü yapılacak başkanlık seçimi için oy verme merkezlerinin açılıp açılamayacağını kontrol ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya