Saldırıda 5 Öğrenci Öldü

El Enbar İl Meclisi Başkan Yardımcısı Sadun Ebid Şalan, Bağdat’ın 180 kilometre batısında yer alan ve El Enbar’a bağlı Hit ilçesinde bir ilkokula bu sabah bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 5 öğrencinin öldüğünü ve 6 öğrencinin yaralandığı

Saldırıda 5 Öğrenci Öldü

El Enbar İl Meclisi Başkan Yardımcısı Sadun Ebid Şalan, Bağdat’ın 180 kilometre batısında yer alan ve El Enbar’a bağlı Hit ilçesinde bir ilkokula bu sabah bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısında 5 öğrencinin öldüğünü ve 6 öğrencinin yaralandığı, ölen öğrencilerin arasında birinci sınıf öğrencisi 3 çocuğun bulunduğunu belirtti.

El Enbar kenti, Irak güvenlik güçlerinin sürekli devam eden operasyonlarına rağmen Irak’ın en fazla çatışma ve saldırıların olduğu illerin başında geliyor.

Bu arada Irak Polisi, Bağdat’ın merkezinde bulunan ve devlet daireleri ile bazı büyükelçiliklerin bulunduğu Yeşil Bölgenin Parlamento yakınındaki giriş kapısında duran güvenlik görevlilerine sabaha karşı susuturucu takılmış silahlarla saldırı düzenlendiğini ve olayda 4 güvenlik görevlisinin öldüğünü bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler