Sağır papaz modası

talya'nın kuzeyindeki kilisede, sağır olan bir papaza günah çıkarmak için uzun kuyruklar oluşuyor. Her pazar günah çıkarmaya giden bir genç, "Zaten rahip hiçbir günahımızı duyamıyor. Bu nedenle herşeyi anlatıyoruz" dedi.Treviso kentine bağlı Moriago kasab

Sağır papaz  modası

talya'nın kuzeyindeki kilisede, sağır olan bir papaza günah çıkarmak için uzun kuyruklar oluşuyor. Her pazar günah çıkarmaya giden bir genç, "Zaten rahip hiçbir günahımızı duyamıyor. Bu nedenle herşeyi anlatıyoruz" dedi.

Treviso kentine bağlı Moriago kasabasında bulunan küçük bir kilise, özellikle pazar ayininde kapasitesinin çok üzerinde insan ağırlıyor. Yerel bir gazetenin ele aldığı habere göre; bunun tek nedeni, günahları duyamayan, 80'li yaşlardaki sağır papaz. Ayin sonrası günah çıkarmak isteyenler uzun süre beklemek zorunda kalıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler