Rusya'dan ayrılıkçılara yardım

Rusya'nın gönderdiği 250 ton insani yardımın ayrılıkçıların tek taraflı olarak ilan ettiği "Donetsk ve Luhansk Halk Cumhuriyetlerine" ulaştığı bildirildi. "Donetsk Halk Cumhuriyeti Kalkındırma Merkezi" yetkilisi İgor Bilodid, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı

Rusya'dan ayrılıkçılara yardım
Rusya'nın gönderdiği 250 ton insani yardımın ayrılıkçıların tek taraflı olarak ilan ettiği "Donetsk ve Luhansk Halk Cumhuriyetlerine" ulaştığı bildirildi.
 
"Donetsk Halk Cumhuriyeti Kalkındırma Merkezi" yetkilisi İgor Bilodid, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'nın gönderdiği insani yardımların bölgeye ulaştığını kaydederek, söz konusu yardımın gıda ve un mamulleri, konserve ve tahıl ürünleri ile inşaat malzemelerinden oluştuğunu söyledi.
 
Bilodid, inşaat malzemelerinin bölgedeki çatışmalarda hasar gören okul, kreş ve hastanelerin tamiratında kullanılacağını dile getirdi.
 
Ayrılıkçıların verilerine göre, geçen yılın ağustos ayından bu yana, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ayrılıkçıların kontrolündeki Donetsk ve Luhansk'a toplam 24 bin ton insani yardım malzemelerinin bulunduğu 18 insani yardım konvoyu gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya