Rusya: Esad kontrolü kaybediyor

Esad rejimini en güçlü destekçisi Rusya'dan ilk kez, Suriye yönetiminin kontrolü kaybettiğine dair açıklama geldi.Rus IRAT-Tass haber ajansına konuşan Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Bogdanov, "rejim ve hükümet her geçen gün daha fazla bölgede kontrolü

Rusya: Esad kontrolü kaybediyor

Esad rejimini en güçlü destekçisi Rusya'dan ilk kez, Suriye yönetiminin kontrolü kaybettiğine dair açıklama geldi.

Rus IRAT-Tass haber ajansına konuşan Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikhail Bogdanov, "rejim ve hükümet her geçen gün daha fazla bölgede kontrolü kaybediyor. Ne yazık ki, Suriye muhalefetinin zafer kazanma olasılığı göz ardı edilemez" dedi.

ŞAM'DA PATLAMA: 16 ÖLÜ  
Diğer taraftan Suriye'deki şiddet olayları da sürüyor. Bugün başkent Şam'da düzenlenen bombalı saldırıda en az 16 kişi öldü. Suriye resmi haber ajansı SANA, bir okul yakınında bombalı araçla düzenlenen saldırıda ölenlerden en az 12'sinin kadın ya da çocuk olduğunu açıkladı.

Dün akşam da Şam'da yine bombalı saldırı düzenlenmiş, İçişleri Bakanlığı önünde bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 7 kişi ölmüş, 41 kişi de yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler