Rusya çağrı yaptı Türkiye’ye gidin

 Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Sibirya’da ziyaret ettiği kömür madeninde savaşlar yüzünden tatile gidecek yer bulamadıklarından şikayet eden işçilere adres olarak Türkiye’yi gösterdi. Sibirya’da Rusya’nın en büyük kömür madeni “Komsomolets”te yeraltı

Rusya çağrı yaptı  Türkiye’ye gidin

 

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, Sibirya’da ziyaret ettiği kömür madeninde savaşlar yüzünden tatile gidecek yer bulamadıklarından şikayet eden işçilere adres olarak Türkiye’yi gösterdi.

 

Sibirya’da Rusya’nın en büyük kömür madeni “Komsomolets”te yeraltı ocaklarına inen Medvedev’e işçiler şu şikayette bulundu: “Geçtiğimiz yıllar hiç olmazsa bir-iki haftalığına sıcak memleketlere giderek tatil yapabiliyorduk. Şimdi her taraf savaş alanına döndü. Aldığımız 40 bin ruble (yaklaşık 2300 TL) maaşla artık tatil yapamıyoruz.” Bunun üzerine Medvedev, “Mısır’da veya diğer sıcak ülkelerde gerginlikler yaşanıyor olabilir. Ancak Türkiye ne güne duruyor. Tatil yapmak için rahatlıkla Türkiye’yi seçebilirsiniz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya