Rus uçağına Suriye'de saldırı

 159 yolculu uçak, keskin bir manevrayla güzergah değiştirdi. Olayda yaralanan olmadı.Nordwind Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, sabah saatlerinde Mısır'ın Şarm El Şeyh kentinden Rusya'nın batısındaki Kazan kentine doğru ilerliyordu. Rus İnterfax haber

Rus uçağına Suriye'de saldırı

 

159 yolculu uçak, keskin bir manevrayla güzergah değiştirdi. Olayda yaralanan olmadı.
Nordwind Havayolları'na ait bir yolcu uçağı, sabah saatlerinde Mısır'ın Şarm El Şeyh kentinden Rusya'nın batısındaki Kazan kentine doğru ilerliyordu. Rus İnterfax haber ajansına göre, Suriye üzerinden geçerken uçağa doğru 2 füze ateşlendi. Füzeler uçağın çok yakınında patladı ancak yolcu uçağına isabet etmedi.
 
Uçağın pilotu keskin bir manevrayla güzergah değiştirdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı'na göre, uçak 159 yolcusuyla sağ salim ve zamanında gideceği yere vardı. Saldırının hangi gruplarca yapıldığı ve uçağın Rusya'ya ait olduğunun bilinip bilinmediğine dair henüz bir bilgi yok. Rusya makamları olayı araştırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler