Rehin alma olayı kanlı bitti

 Edinilen bilgiye göre, New Jersey’in Trenton bölgesinde, Carmelita Stevens (44) adlı kadından uzun süredir haber alamayan yakınları polise başvurdu. Kadının evine kapıyı kırarak giren polis ekiplerinin, içeride üç çocuğun silahlı bir kişi tarafından rehi

Rehin alma olayı kanlı bitti

 

Edinilen bilgiye göre, New Jersey’in Trenton bölgesinde, Carmelita Stevens (44) adlı kadından uzun süredir haber alamayan yakınları polise başvurdu. Kadının evine kapıyı kırarak giren polis ekiplerinin, içeride üç çocuğun silahlı bir kişi tarafından rehin alındığını belirlemesi üzerine, evin çevresi güvenlik amacıyla boşaltıldı.
 
Zanlıyı 36 saat boyunca ikna etmeye çalışan ekipler, yanıt alamayınca eve baskın yaparak saldırganı öldürüp 4,16 ve 18 yaşındaki üç çocuğu kurtardı. Evde yapılan incelemede ise Carmelita Stevens ve 13 yaşındaki oğlunun ayrı odalarda cesetleri bulundu. Anne ve çocuğunun iki hafta önce öldürüldükleri tahmin ediliyor.
 
Polis, Gerald Murphy (38) adlı zanlının daha önce de birçok suçtan sabıkası olduğunu açıkladı. Yetkililer, Murphy’nin, bir süredir çocukların annesiyle ilişki yaşadığını bildirdi. Anne ve çocuğun nasıl öldürüldüğüne ve olayın nedenine ilişkin henüz bilgi verilmedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya