Putin Başbakan Erdoğan'a özendi

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, 142 milyon olan ülke nüfusunun 2050’de 107 milyona düşmemesi için bir dizi önlem alınmasını istedi. 4 Mart 2012’de yapılacak devlet başkanlığı seçimlerinin favori adayı olan Putin, üçüncü çocuk için ayda 7 bin ruble (240 do

Putin Başbakan Erdoğan'a özendi

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, 142 milyon olan ülke nüfusunun 2050’de 107 milyona düşmemesi için bir dizi önlem alınmasını istedi.

4 Mart 2012’de yapılacak devlet başkanlığı seçimlerinin favori adayı olan Putin, üçüncü çocuk için ayda 7 bin ruble (240 dolar) sosyal destek sözü verdi. Putin’in seçim vaatlerinin yer aldığı makalelerinin beşincisi Komsomolskaya Pravda Gazetesi’nde “Adalet İnşa Etmek” başlığı ile yayımlandı.

Çocuklar için kreş ve anaokulu açılmasının ülkenin sosyal politikaları açısından önceliği olacağını ifade eden Rusya Başbakanı, “Aileler üçüncü çocuklar için önemli mali destek alacak. Bu da yaklaşık aylık 7 bin rubleye denk geliyor” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya