Polisten cinsel taciz!

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta bir Metro istasyonunda ATM'den para çekmek üzere olan Danimarkalı genç politikacı Nicolai Öster, polis tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürdü. Liberal Müttefik Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Nicolai Ost

Polisten cinsel taciz!
Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta bir Metro istasyonunda ATM'den para çekmek üzere olan Danimarkalı genç politikacı Nicolai Öster, polis tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürdü.
 
Liberal Müttefik Partisi Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Nicolai Oster'in iddialarına göre olay, para çekmek üzere Christianshavn semtindeki metro istasyonuna gittiği sırada yaşandı. Öster, ATM'den para çekmek üzere iken yanına yaklaşan bir polis memuru, konuşmak istediğini belirterek kendisini Metroda bir oda'ya çekti ve genç politikacının üstünü aramaya başladı. Polis memuru arama esnasında "şimdi yapacaklarım özel, kameraya yansımasın" diyerek Österin telefonunu ters çevirdi. 
 
Ardından da Öster'in pantolonunu indirerek, elindeki el feneri ile tacizde bulundu. Danimarka yasalarına göre ismini açıklamak zorunda olan polis memuru Öster'in bu talebine karşı çıkarak ismini açıklamadı. Öster ise ismini açıklamayan polis memuru hakkında baş savcılığa suç duyurusunda bulunacağını bildirdi. Şikayetten sonra tacizci polis memurunun tespit edilerek hakkında yasal işlem yapılması bekleniyor. Parti yönetimi de Adalet Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünden söz konusu polisin deşifre edilerek meslekten men edilmesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler