Polise pusu kurdular 12'si öldü!

Meksika'da, organize suç örgütlerine karşı çalışma yürüttükleri Los Mochis kentinden dönmekte olan polisler silahlı bir grupça pusuya düşürüldü. Polislerin ilk belirlemelere göre 12'si öldü.Ülkenin batısındaki Sinaloa eyaletinde otoban üzerine sahte bir k

Polise pusu kurdular 12'si öldü!

Meksika'da, organize suç örgütlerine karşı çalışma yürüttükleri Los Mochis kentinden dönmekte olan polisler silahlı bir grupça pusuya düşürüldü. Polislerin ilk belirlemelere göre 12'si öldü.

Ülkenin batısındaki Sinaloa eyaletinde otoban üzerine sahte bir kontrol noktası kuran silahlı grup, polisleri çapraz ateşe tuttu. Saldırıda, yoldan geçmekte olan bir araçtaki bir kişi de öldü.

Polislerin, okyanus kıyısındaki Los Mochis kentinden dönmekte oldukları açıklandı. Grubun burada, işadamlarına saldırıların durdurulmasını amaçlayan "Güvenli Ticaret" programının başlatılması çalışmalarına katıldıkları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya