Penisini ısıran kadını öldürdü...

 James Leopold (33) Laura Lee Robertson'ın dişlerini penisine kilitledikten sonra iki eliyle birlikte kafasına vurmuş ve ölümüne sebep olmuştu. Kanada'nın Nova Scotia kentinde meydana gelen olaydan sonra panik olan adam 47 yaşındaki kadınıın cesedini ağaç

Penisini ısıran kadını öldürdü...

 

James Leopold (33) Laura Lee Robertson'ın dişlerini penisine kilitledikten sonra iki eliyle birlikte kafasına vurmuş ve ölümüne sebep olmuştu. Kanada'nın Nova Scotia kentinde meydana gelen olaydan sonra panik olan adam 47 yaşındaki kadınıın cesedini ağaçlık alana atmış, ceset bir ay sonra bulunmuştu.

Leopold penisi ısırıldıktan sonra kazayla kafasına vurduğunu kasıtlı bir öldürme olmadığını savundu. Mahkeme adamı kasıtsız adam öldürmekten 7 yıl hapis cezasına çaprtırdı. 2011 yılının nisan ayında gerçekleşen olay büyük tartışma yaratmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya