Patlama: 5 ölü 40 yaralı

Afganistan’da, Adalet Bakanlığı yakınlarında meydana gelen patlamada, ilk bilgilere göre en az 5 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı.Afganistan’ın başkenti Kabil’de bulunan Adalet Bakanlığı yakınlarında şiddetli bir patlama oldu. Yetkililer tarafından yapılan

Patlama: 5 ölü 40 yaralı

Afganistan’da, Adalet Bakanlığı yakınlarında meydana gelen patlamada, ilk bilgilere göre en az 5 kişi öldü, 40 kişi de yaralandı.

Afganistan’ın başkenti Kabil’de bulunan Adalet Bakanlığı yakınlarında şiddetli bir patlama oldu. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na yakın bir bölgede görülen patlama memurların binadan ayrıldığı sırada meydana geldiği kaydedildi.

Yerel saatle 16:00 sıralarında yaşanan olay sırasında ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 40 kişinin de yaralandığı belirtildi. Patlamanın şiddetiyle bölgeden kilometrelerce uzakta bulunan binaların camlarının da kırıldığı ifade edilirken, olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler