Park yeri ararken kadını ezdi!

ABD polisi, Pennsylvania eyaletinin Yeadon kasabasında park yeri için bir süpermarket çalışanını ezip kaçan otomobil şoförünü arıyor.9 Haziran'da gerçekleşen ve güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, bir süpermarketin önündeki par

Park yeri ararken kadını ezdi!

ABD polisi, Pennsylvania eyaletinin Yeadon kasabasında park yeri için bir süpermarket çalışanını ezip kaçan otomobil şoförünü arıyor.

9 Haziran'da gerçekleşen ve güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen olayda, bir süpermarketin önündeki park yerini kapmak için gaza basan şoför hızını alamayıp kaldırımda çöp boşaltan Gejea Ejeta isimli kadına çarpıyor. Aracın darbesiyle metrelerce havalanan 24 yaşındaki kadın, süpermarketin penceresinden içeri uçarken, otomobil hızla olay yerinden kaçıyor. Araçtaki yolculardan biri sakin bir şekilde ön kapıdan inerken, diğeri hareket halindeki arabanın arka kapısından aşağı düşüyor. Otomobildeki yolculardan Tyhese Pitts'in, geçtiğimiz Salı günü polise teslim olduğu, aracın da Philadelphia'da bulunduğu bildirildi. Otomobilin, 32 yaşındaki hemşire Wilaisha Rankins'e ait olduğu tespit edildi. Hastaneye kaldırılan Ejeta'nın ertesi gün taburcu olduğu belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya