Papandreu istifa etti

Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu, kabinede istifasını açıkladı. İstifa ettiğini açıklayan Papandreu'nun kabine de bulunan bakanlarla vedalaştığı ve yeni Başbakan'ın bügün açıklanacağı belirtildi.İSTİFASINI SUNDUYunanistan'da, kabinede yer alan tüm bak

Papandreu istifa etti

Yunanistan Başbakanı Yorgo Papandreu, kabinede istifasını açıkladı. İstifa ettiğini açıklayan Papandreu'nun kabine de bulunan bakanlarla vedalaştığı ve yeni Başbakan'ın bügün açıklanacağı belirtildi.

İSTİFASINI SUNDU

Yunanistan'da, kabinede yer alan tüm bakanlar, Başbakan Yorgo Papandreu'nun isteği üzerine istifa etti.

Yunan devlet televizyonu NET, Papandreu'nun çağrısı üzerine bugün gerçekleştirilen olağanüstü Bakanlar Kurulunda hükümette yer alan tüm bakanların, istifalarını başbakana sunduğunu duyurdu.

NET televizyonu, hükümetin istifa etmesi ve ülkeyi erken seçime götürecek geçici bir hükümet kurulması konusunda varılan anlaşmanın ardından ana muhalefet Yeni Demokrasi Partisi (ND) ile başlatılan görüşmelerin sürdüğünü belirttiği haberinde, taraflar arasında bu konuda uzlaşma sağlandığından Papandreu da istifasını Cumhurbaşkanı'na sundu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler