Pakistan'da patlama: 11 ölü !

Patlamada 11 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Yaralılar ilk yardim icin en yakin hastaneye sevk edildi. Patlamanın yaşandığı otel tamamen yıkıldı ve enkaz çalışmaları hala devam ediyor. Dera Allah Yar bölgesi gecen sene yaşanan büyük sel felaketinden en çok

Pakistan'da patlama: 11 ölü !

Patlamada 11 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Yaralılar ilk yardim icin en yakin hastaneye sevk edildi. Patlamanın yaşandığı otel tamamen yıkıldı ve enkaz çalışmaları hala devam ediyor.

Dera Allah Yar bölgesi gecen sene yaşanan büyük sel felaketinden en çok zarar gören, sel sularının toprak yapısı yüzünden 2 ay boyunca insan boyu kadar kaldığı bir bölge.

TIKA'nin o bölgede yardım çalışmaları hala devam ediyor. Dera Allah Yar şehir merkezine de 32 derslikli tam kapasiteli bir okul yaptırıyor.

Bölgede yayın yapan yerel televizyonların haberine göre polis yetkilileri bombanın içeriği ve patlamanın kimin tarafından gerçekleştirildiği ile ilgili bir açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya