Oyun oynamadı annesini öldürdü

 Rusya’nın St. Petersburg şehrinde 17 yaşındaki genç , çocuklar arasında popüler bir savaş oyunu olan Counter Stirke oynamasını engelleyen annesini bıçaklayarak öldürdü. Rus basınında çıkan habere göre, 17 yaşındaki Maksim A. evdeki bilgisayarda uzun bir

Oyun oynamadı annesini öldürdü

 

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde 17 yaşındaki genç , çocuklar arasında popüler bir savaş oyunu olan Counter Stirke oynamasını engelleyen annesini bıçaklayarak öldürdü. 

Rus basınında çıkan habere göre, 17 yaşındaki Maksim A. evdeki bilgisayarda uzun bir süre Counter strike oyunu oynarken annesi Olga A. tarafından uyarıldı. Ancak sözünü dinletemeyen anne daha sonra bilgisayarın fişini çekti ve odayı kilitledi.

Bunun üzerine sinirlenen Maksim’in mutfaktan aldığı bıçağı annesinin göğsüne sapladığı ifade edildi. Annesini ağır yaralayan çocuğun daha sonra bilgisayar oyununa devam ettiği öğrenildi. Ağır yaralanan annenin kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtildi. 

 

Karakolda ifadesi alınan Maksim A. daha sonra mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme, çocuğun kasten adam öldürme suçunu işlediğine hükmederek tutuklanmasına karar verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler