Otelden 18 ceset çıkarıldı

Mali'nin başkenti Bamako'da bulunan bir otele silahlı kişiler tarafından baskın düzenlenmiş, otel çalışanlarıyla birlikte 170 kişi gözaltına alınmıştı. Rehinelerin kurtarılması için başlatılan operasyon kapsamında 80 kişi kurtarılmıştı. Operasyonlar halen

Otelden 18 ceset çıkarıldı

Mali'nin başkenti Bamako'da bulunan bir otele silahlı kişiler tarafından baskın düzenlenmiş, otel çalışanlarıyla birlikte 170 kişi gözaltına alınmıştı. Rehinelerin kurtarılması için başlatılan operasyon kapsamında 80 kişi kurtarılmıştı. Operasyonlar halen devam eden ederken, otel saldırısını El Kaide bağlantılı El Murabitun üstlendi. Tuareg ve Araplardan oluştuğu aktarılan grubun sosyal medya üzerinden yayınladıkları paylaşımla saldırıyı üstlendiği ifade edildi. Malili güvenlik güçleri otelden 18 cansız bedenin çıkarıldığını bildirdi. Otelden çıkarılan cesetler arasında bir de Belçika vatandaşının bulunduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler